Vrijblijvend advies of offerte?
Bel nu: 0599 470 696
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas.
  • Onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • Snelle offerte

Isolatieglas

Dubbelglas of driedubbel glas, hoog rendement isolatieglas voor Groningen, Friesland en Drenthe

HR++ beglazing (Hoog Rendement beglazing), wij leveren HR++ dubbelglas en HR+++ driedubbel / Triple glas in Groningen, Friesland en Drenthe. Binnen de glasbranche zijn diverse soorten isolerend glas of dubbelglas met een betere warmte isolatie. Dit zorgt ervoor dat de keuze voor isolerend glas een besparing op de stookkosten kan opleveren. Het plaatsen van isolatieglas valt dus onder het nemen van energiebesparende maatregelen. Er zijn verscheidene soorten isolerend glas, met verschillende isolatie waarden. Glasboer Ger levert en plaats alle soorten isolerend glas.

Profiteer van de subsidieregelingen op HR++ of HR+++ glas

Er zijn verschillende manieren op te profiteren van subsidies op hoog rendement dubbel of driedubbel (triple) isolerend glas. Wanneer u in het aardbevingsgebied van Groningen woont kunt u via de NAM in aanmerking komen voor extra vergoedingen. Lees meer over deze subsidies.

HR++ Dubbelglas (een goede energiebesparende maatregel)

Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Dit heeft als resultaat dat uw woning of bedrijf minder warmte verliest. U bespaart zodoende op uw energie- en gaskosten. HR++ beglazing is de afkorting voor hoog rendement. Dat. Het warmteverlies is dus veel kleiner. HR++ beglazing is een van de bekendste soort isolatieglas. Het bestaat uit 2 glasbladen, waarbij een speciale coating is aangebracht met isolerende werking. De ruimte tussen de glasbladen (spouw) is met gas gevuld ipv lucht. HR++ beglazing isoleert tot vijf maal beter dan enkele beglazing en tot driemaal beter dan normaal dubbelglas!

Koploper in Triple glas (HR+++ ) driedubbelglas

Triple glas of HR+++ glas is driedubbelglas. Door het toevoegen van deze derde glaslaag is de isolatie van dit glas bijzonder goed. Daarmee is het zeer energiezuinig. Duitsland en Scandinavië lopen voorop in het gebruik van drievoudig glas. In Nederland is Glasboer Ger de koploper op dit gebied.

Condensvorming op de ruiten bij goede isolatie

Bij het beslaan van de buitenzijde het glas bestaat al snel het vermoeden dat er iets mis is met het glas, dit is echter juist niet het geval. Juist de goede warmte-isolatie van het glas is de oorzaak. Zodra de temperatuur buiten hoger wordt en de luchtvochtigheid daalt neemt het beslaan van het glas vanzelf af. Bij glas met een hoge isolatiewaarde zal dit dus eerder optreden dan glas met een lagere isolatiewaarde.

Glasboer Ger biedt u een breed aanbod in verschillende soorten isolatieglas

Isolatieglas is met vele soorten glas leverbaar, zoals met veiligheidsglas, zonwerend glas,brandwerend glas, geluidsisolerende glas, figuurglas e.d. Maar ook voor douchewanden, spiegels, glazen deuren en balustrades bent u bij Glasboer Ger aan het juiste adres!

Welke type isolatieglas past het best? Wij bieden advies op maat

nederlandEr zijn verscheidene soorten isolerend glas, met verschillende isolatie waarden. De dikte van het glas is daarbij niet zo belangrijk, maar voor een optimaal resultaat is de kwaliteit en de gebruikte materialen bepalend voor het isolatieglas. Glasboer Ger, heeft jarenlange ervaring en levert isolatieglas in Groningen, Friesland en Drenthe.

Glasboer Ger geeft u optimaal advies om met isolerend glas de energiekosten te dekken. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen of bent u geïnteresseerd in het laten leveren, plaatsen of een goed advies in isolatieglas? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte.