Vrijblijvend advies of offerte?
Bel nu: 0599 470 696
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas.
  • Onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • Snelle offerte

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas voor Groningen, Friesland en Drenthe

Wij leveren en plaatsen gelaagd (inbraakwerend) en gehard veiligheidsglas in Groningen, Friesland en Drenthe.

Gelaagd veiligheidsglas

Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit ten minste twee glasplaten en een tussenlaag, die voornamelijk bestaat uit scheurbestendig polyvinylbutyral (PVB). Met deze duurzame PVB-laag en met het lijmeffect krijgt gelaagd glas zijn hoge veiligheid.

Veiligheidsglas verkleind het risico op letsel bij breken

Tijdens overbelasting, zoals van een klap of schok, zullen na het breken van het glas de scherven hechten aan het folie, waardoor er minder risico op letsel bestaat.

Gehard veiligheidsglas; Grotere impact, buig- en stootvastheid met gehard veiligheidsglas

Veiligheidsglas biedt meer weerstand tegen temperatuurschommelingen, zoals een grotere impact, buig- en stootvastheid. Gehard veiligheidsglas kan niet verder verwerkt worden na de harding. Bij een breuk en bij het snijden zal het glas in kleine stukjes uiteenvallen. Vanwege deze eigenschap is gehard glas bij uitstek geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld glazen wanden en glazen douchen.

Inbraakwerend Glas

Voor de veiligheid van uw eigendommen bestaat er inbraakwerend glas. Deze vorm van gelaagd glas zorgt ervoor dat er moeilijk een opening in het glas gemaakt kan worden.

Veiligheidsglas gecombineerd met isolatieglas

Om de voordelen van veiligheidsglas te combineren met warmtebesparende maatregelen kan het veiligheidsglas toegevoegd worden aan isolatieglas.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor veiligheidsglas in Noord Nederland

nederlandHeeft u nog vragen en/of opmerkingen of bent u geïnteresseerd in het laten leveren, plaatsen of een goed advies voor veiligheidsglas in de regio Groningen, Friesland of Drenthe? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte.