• Ruim 20 jaar ervaring
  • 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas.
  • Onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • Snelle offerte

Allround glasbedrijf voor particulieren

Glasbedrijf voor particulieren in Groningen Friesland en Drenthe

Wat is uw idee voor uw woning of project? Betere isolatie, zoals HR++ isolatieglas? Plaatsen van figuurglas of glas in lood? Licht en strak effect door glazendouchewand? De mogelijkheden zijn eindeloos, laat ons uw plannen weten. Lees hieronder meer over hoe alles in zijn werk gaat…

Hoe gaat het glaszetten of vervangen in zijn werk?

Opzien tegen een verbouwing is niet nodig. Alles gaat in overleg en er wordt zorgvuldig gewerkt. Zijn er nog vragen, stel deze gerust.

1.  Contact en advies

U neemt contact op en Ger komt bij u langs. Samen bekijken jullie de werkzaamheden en mogelijk. Uw vragen worden beantwoord en we denken mee in wat het meest passend is bij de woning of situatie. Daarbij wordt ook goede ventilatie meegenomen.

2. Offerte op maat

Op basis van de gemaakte afspraken ontvangt u snel een duidelijke offerte. Na akkoord wordt alles in gang gezet en een afspraak gemaakt wanneer het werk uitgevoerd gaat worden.

3. De werkzaamheden beginnen

Op de afgesproken dag komen de vakmannen de werkzaamheden uitvoeren. Om u een zo duurzaam mogelijk resultaat te geven letten zij op vele zaken, zoals o.a goed schoonkrabben van de sponningen, kopse kanten van de glaslatten in de grondverf, juiste plaatsingswijze e.d. Dit is belangrijk voor het langdurig behoud van de materialen. Ramen en kozijnen kunnen worden aangepast of ook vervangen.

4. Woning dicht en rommel opgeruimd

In veel gevallen kunnen de werkzaamheden in 1 dag gedaan worden. In ieder geval is aan het eind van iedere werkdag (of de werkzaamheden) de woning weer dicht en is de rommel opgeruimd. Alles is veegschoon en u kunt genieten van het resultaat. Afhankelijk van wat er gedaan is kan het nodig zijn dat  het werk nog afgelakt wordt. Natuurlijk is al het houtwerk wel dubbel gegrond.

Vele mogelijkheden

U kunt bij Glasboer Ger kiezen uit  alle soorten glastypen. Ook isolatieglas is met vele soorten glas leverbaar, zoals met veiligheidsglas, zonwerend glas, brandwerend glas, geluidsisolerend glas, figuurglas e.d.