Vrijblijvend advies of offerte?
Bel nu: 0599 470 696
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas.
  • Onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • Snelle offerte

HR++ glas

HR++ glas: de meestgekozen glassoort

✔ Minder warmteverlies
✔ Lagere energiekosten

HR++ glas is absoluut de meest gekozen glassoort op dit moment. Dit komt door de hoge warmte isolatie van HR++ glas, waardoor u bespaart op uw stookkosten. HR staat voor hoog rendement en die naam is terecht. Het isoleert tot vijf maal beter dan enkele glas en tot driemaal beter dan normaal dubbelglas. Je voelt dit meteen doordat het warmer is in huis en minder tocht. 

Is HR++ in iedere woning te plaatsen?

Ja in principe wel. Soms is het wél nodig om de kozijnen wat aan te passen i.v.m de dikte van het glas. Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Onze glaszetters zijn hier heel ervaren in.

Heeft u een vraag of wilt u een offerte?

Neem contact op

Wat is het verschil tussen HR++ glas en dubbelglas?

Beide glassoorten bestaan uit 2 glasplaten met daartussen ruimte (de spouw). Bij dubbelglas is deze gevuld met lucht. Bij HR++ glas is de spouw gevuld met gas, wat veel beter isoleert. 

Ook is er is bij HR++ glas aan de binnenzijde een coating toegevoegd, waardoor de isolatiewaarde groter is. Door deze coating wordt de warmte namelijk weerkaatst. 

Hoeveel warmte het glas doorlaat wordt aangegeven met de U-waarde. Een lagere U-waarde is een betere isolatie. Want het geeft aan hoeveel warmte er wordt doorgelaten per vierkante meter en per graad temperatuur verschil.  

Meer comfort en lagere stookkosten dus na het plaatsen van HR++ glas. 

Wilt u dit ook? Klik op de knop en laat u informeren: 

Neem contact op