Vrijblijvend advies of offerte?
Bel nu: 0599 470 696
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas.
  • Onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • Snelle offerte

Over ons

Glashandel en glaszetter: juist dat beetje extra maakt het verschil

Logisch dat glaszetters bedrijven  glas plaatsten en vervangen. Maar wist u dat daarin grote verschillen zitten, die bepalend zijn voor de levensduur van de materialen? Het gebruik van kwaliteitsmaterialen is vanzelfsprekend, maar juist onze werkwijze maakt voor u het verschil. Het grondig schoonmaken van de sponningen, gronden van de kopse kanten van de glaslatten zijn enkele voorbeelden van handelingen die zorgen voor een optimaal resultaat. Helaas in de glaszetters wereld nog niet vanzelfsprekend, gelukkig bij ons wel.

Glas en kozijnen zonder verrassingen

Jarenlange glaservaring en achtergrond als timmerbedrijf. Die combinatie zorgt voor oplossingen voor uw project of verbouwing. U staat nooit voor verrassingen, want bij ons ontvangt u offertes die duidelijk en volledig zijn. En we hebben u nog meer te bieden: één aanspreekpunt, expertise in het aanpassen van bestaande kozijnen, keuze uit een breed assortiment glas en kozijnen, meedenken in niet-standaard projecten, restauratie… Kortom…oneindig veel mogelijk! glasboer-ger-nummer-1-in-glas

Wij leveren en plaatsen glas in Groningen, Drenthe en Friesland

Misschien heeft u onze bussen of unieke T-ford al zien rijden? Vanuit regio stadskanaal worden al uw projecten in de noordelijke provincies gereed gemaakt. Ons team weet hoe het glas te plaatsen, maar ook om zorgvuldig met uw spullen om te gaan. Opruimen van de werkplek, zo voorzichtig mogelijk werken zijn wellicht bijzaken wat het glas of kozijn betreft, maar zorgen wel dat een opdracht zo prettig mogelijk voor u verloopt. En dat is absoluut ook belangrijk!

Dit zeggen onze klanten over ons:

Henk Blaauw
Henk Blaauw
08:31 20 Feb 17
Al vele goeie reacties gehoord over Glasboer Ger, ze hebben bij ons 19m2 glas vervangen voor HR++. We zijn heel tevreden over het plaatsen van de ramen. Het is niet even glas vervangen, ze nemen echt de tijd om de kozijnen goed te behandelen. We zijn er heel blij mee daarom 5 sterren.Glas boer Ger is een aanrader.
Freddy Schipper
Freddy Schipper
18:43 12 Feb 17
Prima werk geleverd door Glasboer Ger; keurig geplaatst en afgewerkt!
Henk Boersema
Henk Boersema
14:15 19 Dec 16
Supersnelle service! Erg tevreden over Ger.
Jan De Boer
Jan De Boer
20:06 18 Apr 17
De afgelopen tijd hebben Ger en zijn mannen aan ons huis boei-delen vervangen door Keralit; een compleet raam vervangen en een veranda achter ons huis geplaatst. Ik ben er uitermate tevreden over! Alles is perfect uitgevoerd met vakmanschap en aandacht voor details. Er werden ook enige aanpassingen uitgevoerd die niet speciaal waren afgesproken, en dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Aanrader!
Sezar Janan
Sezar Janan
20:09 03 Oct 18
Super goed vakmanschap. Keurig en snel dubbelglas geleverd en geplaatst.
Bert Verschuren
Bert Verschuren
22:02 07 Jul 19
Geweldig.
Theo Bosma
Theo Bosma
20:56 05 Dec 19
Super vakwerk!
Adrie Miggels
Adrie Miggels
10:12 21 Jan 20
Er is bij ons HR++ glas geplaats en 2 nieuwe kunstof kozijnen door de mannen van Ger.Keurig werk geleverd en volgens afspraak, na de werkzaamheden alles netjes achtergelaten.Zeer tevreden, glasboer Ger is zeker een aanrader!!
Stefan Van Der Laan
Stefan Van Der Laan
20:31 10 Mar 20
Goeie service en niks niet moeilijk
Hi
Hi
18:57 13 Oct 20
Wij hebben in de afgelopen 5 jaar het glas van ons huis laten vervangen in dubbel glas en nieuwe voordeur en garagedeur laten plaatsen.Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Ze werken zeer netjes en zijn heel vriendelijk.
Jeanette Inderozen
Jeanette Inderozen
14:17 14 Jan 21
Glasboer Ger heeft in ons jaren 30 huis onze oude ruiten vervangen door HR++ glas, waarbij de glasroedenverdeling en het glas in lood weer heel mooi teruggebracht is.We zijn zeer tevreden over de deskundigheid en het resultaat.Ook onze complimenten voor de plezierige en nette wijze waarop de werknemers de klus geklaard hebben.
Ina de Vos
Ina de Vos
11:47 22 Feb 21
Glasboer Ger heeft voor ons de dakkapel vervangen, een veluxraam gemaakt (met bekleding) en een ruit in de huiskamer vervangen (deze was lek). Het is snel en heel professioneel gedaan, binnen twee dagen was alles klaar en het ziet er prachtig uit. We zijn er erg blij mee.
Bunk Xxl
Bunk Xxl
05:41 19 Mar 21
Op en top vakmanschap