• Ruim 20 jaar ervaring
  • 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas.
  • Onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • Snelle offerte

Over ons

Glashandel en glaszetter: juist dat beetje extra maakt het verschil

Logisch dat glaszetters bedrijven  glas plaatsten en vervangen. Maar wist u dat daarin grote verschillen zitten, die bepalend zijn voor de levensduur van de materialen? Het gebruik van kwaliteitsmaterialen is vanzelfsprekend, maar juist onze werkwijze maakt voor u het verschil. Het grondig schoonmaken van de sponningen, gronden van de kopse kanten van de glaslatten zijn enkele voorbeelden van handelingen die zorgen voor een optimaal resultaat. Helaas in de glaszetters wereld nog niet vanzelfsprekend, gelukkig bij ons wel.

Glas en kozijnen zonder verrassingen

Jarenlange glaservaring en achtergrond als timmerbedrijf. Die combinatie zorgt voor oplossingen voor uw project of verbouwing. U staat nooit voor verrassingen, want bij ons ontvangt u offertes die duidelijk en volledig zijn. En we hebben u nog meer te bieden: één aanspreekpunt, expertise in het aanpassen van bestaande kozijnen, keuze uit een breed assortiment glas en kozijnen, meedenken in niet-standaard projecten, restauratie… Kortom…oneindig veel mogelijk! glasboer-ger-nummer-1-in-glas

Wij leveren en plaatsen glas in Groningen, Drenthe en Friesland

Misschien heeft u onze bussen of unieke T-ford al zien rijden? Vanuit regio stadskanaal worden al uw projecten in de noordelijke provincies gereed gemaakt. Ons team weet hoe het glas te plaatsen, maar ook om zorgvuldig met uw spullen om te gaan. Opruimen van de werkplek, zo voorzichtig mogelijk werken zijn wellicht bijzaken wat het glas of kozijn betreft, maar zorgen wel dat een opdracht zo prettig mogelijk voor u verloopt. En dat is absoluut ook belangrijk!

Dit zeggen onze klanten over ons:

Henk Blaauw
Henk Blaauw
08:31 20 Feb 17
Al vele goeie reacties gehoord over Glasboer Ger, ze hebben bij ons 19m2 glas vervangen voor HR++. We zijn heel tevreden over het plaatsen van de ramen. Het is niet even glas vervangen, ze nemen echt de tijd om de kozijnen goed te behandelen. We zijn er heel blij mee daarom 5 sterren.Glas boer Ger is een aanrader.
Gerry Boesjes
Gerry Boesjes
08:03 20 Feb 17
Al het glas in onze woning is vervangen door HR++ glas door dit bedrijf. Zeer schappelijke prijs, uitstekende communicatie, deskundig geplaatst, bijzonder aardig personeel en alles netjes achtergelaten. Kortom, zeer tevreden!
Freddy Schipper
Freddy Schipper
18:43 12 Feb 17
Prima werk geleverd door Glasboer Ger; keurig geplaatst en afgewerkt!
Henk Boersema
Henk Boersema
14:15 19 Dec 16
Supersnelle service! Erg tevreden over Ger.
Jan De Boer
Jan De Boer
20:06 18 Apr 17
De afgelopen tijd hebben Ger en zijn mannen aan ons huis boei-delen vervangen door Keralit; een compleet raam vervangen en een veranda achter ons huis geplaatst. Ik ben er uitermate tevreden over! Alles is perfect uitgevoerd met vakmanschap en aandacht voor details. Er werden ook enige aanpassingen uitgevoerd die niet speciaal waren afgesproken, en dat alles voor een meer dan redelijke prijs. Aanrader!
Sezar Janan
Sezar Janan
20:09 03 Oct 18
Super goed vakmanschap. Keurig en snel dubbelglas geleverd en geplaatst.