• Ruim 20 jaar ervaring
  • 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas.
  • Onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • Snelle offerte

Serrebouw

Serrebouw Groningen Friesland en Drenthe

Aanbouw en uitbouw van Serres

Glasboer Ger heeft een groot aanbod in serres: van overkapping tot zomerserre en winterserre.  De variatiemogelijkheden in serres zijn talrijk.  Glasboer Ger ondersteunt in het maken van een zorgvuldige keuze,  die aansluit bij persoonlijke wensen en de bestaande woonsituatie.

Kauste

Niet alleen zorgen wij voor de plaatsing van de serre. Wij zorgen voor een goede fundering tot aan de juiste afwerking.

Met een serre wordt de tuin betrokken bij de woning.  De grote lichtinval verhoogt het wooncomfort.

Vele variaties in serrebouw met JED Serres en overkappingen

Een JED serre kan een klassieke of moderne uitstraling hebben, kleur naar keuze, strak zijn of rond, met vouw- of schuifdeuren…kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. GlasboerGer ondersteunt in het maken van een zorgvuldige keuze, die aansluit bij persoonlijke wensen en de bestaande woonsituatie.

GlasboerGer laat u kennis maken met de onbegrensde mogelijkheden van JED serres en overkappingen.

Plaatsen: van compleet plaatsen van de serre tot bouwpakket.

Ook zijn er wat betreft plaatsen vele mogelijkheden. U kunt er voor kiezen dat GlasboerGer de complete verbouwing uitvoert, van een goede fundering tot aan de juiste afwerking. Of u kiest ervoor de serre zelf te plaatsen. GlasboerGer biedt een uniek bouwpakket, compleet voorzien van een instructievideo, waarin stapsgewijs het plaatsen van de serre wordt weergegeven.

Adviespunten bij het kiezen van een serre

Hier vind u een overzicht van een aantal punten die belangrijk zijn bij de keuze voor een serre. GlasboerGer kan u hierin voorzien van een advies op maat.

Vergunning; heb ik een bouwvergunning nodig voor een serre?

Hoewel het in vele gevallen niet nodig is een vergunning aan te vragen voor de serre, is het zinvol dit vooraf te informeren bij uw gemeente.

De fundering; welke fundering is nodig voor mijn serre?

Een juiste fundering vormt de basis voor de serre, om verzakken te voorkomen. Welke fundering er nodig is, is afhankelijk van het de gewicht van de serre en grondsoort waarop de serre geplaatst zal worden. U kunt er voor kiezen de fundatie zelf aan te brengen of dit door GlasboerGer te laten doen.

De stijl; welke stijl serrebouw past bij mijn woning?

Belangrijk is te weten welke stijl u de serre wil geven. Van klassiek tot modern is mogelijk bij GlasboerGer. De keuze voor een bepaalde stijl hangt samen met uw eigen smaak en daarbij de karakter van de woning. Door de serre te laten aansluiten bij de bestaande stijl van de woning ontstaat er een eenheid met een rustige uitstraling. Door een afwijkende stijl voegt de serre juist een extra accent aan de woning toe.

De vorm; welke vorm gaat mijn serre krijgen?

Serres zijn verkrijgbaar in vele vormen. GlasboerGer biedt een brede keuze uit standaardmodellen, maar natuurlijk behoort een eigen ontwerp ook tot de mogelijkheden. Denkt u bij de vorm niet aan alleen aan de ruimte, maar ook aan de talrijke mogelijkheden in dakvormen.

De beglazing; welke glassoort is geschikt voor mijn serre?

De serre kan voorzien worden van verschillende soorten beglazing. De beglazing speelt een belangrijke rol in de isolatie van de serre. Ook het veiligheidsaspect is van groot belang. Door te kiezen voor de juiste glassoort kunnen ongelukken voorkomen worden.

Ventilatie; heeft mijn serre ventilatie nodig?

Net als in de woning is ook voor de serre een juiste ventilatie mogelijk. Er zijn verschillende opties van het plaatsen van ventilatieroosters tot de keuze van een schuifdak.

Zonwering; heeft mijn serre zonwering of zonwerend glas nodig?

Afhankelijk van de ligging van de serre zal zonwering al dan niet nodig zijn. GlasboerGer heeft een breed assortiment in zonwering. Ook de keuze van het glas kan hierin een oplossing zijn, door bijvoorbeeld het plaatsen van zonwerend glas.

Vrijblijvende offerte voor serres plaatsen en leveren

nederlandGlasboerGer levert en plaatst serre aanbouw en uitbouw voornamelijk in de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.

Tijdens een afspraak geven wij advies over de verschillende mogelijkheden en soorten en laten we voorbeelden zien van de verschillende opties om een goede indruk te geven van het eindproduct. Op deze manier kan de beste keuze gemaakt worden.