Vrijblijvend advies of offerte?
Bel nu: 0599 470 696
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 10 jaar fabrieksgarantie op isolatieglas.
  • Onafhankelijk advies
  • Één aanspreekpunt
  • Snelle offerte

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters voor Groningen, Friesland en Drenthe voor bestaande bouw en nieuwbouw

Frisse lucht dankzij ventilatieroosters in uw (raam)kozijn. Goed ventileren is belangrijk. Een ventilatierooster is een rooster dat wordt gebruikt in combinatie met glas. Zoals het woord al zegt, wordt een ventilatierooster gebruikt om frisse lucht toe te laten in een ruimte. Dus als in een huis glas wordt geplaatst, waar natuurlijk geen lucht door kan stromen, kan het gewenst zijn een rooster te plaatsen om zelf te kunnen bepalen of frisse lucht kan worden toegelaten.’

Ventilatie roosters voor nieuwbouw en bestaande bouwTunal 65 HD Ventilatieroosters

Een ventilatierooster op een raam is een uitstekend middel om een ruimte fris te houden.
Niet alleen kunnen ventilatieroosters bij een nieuwbouw worden toegepast, maar ze kunnen ook in een bestaande bouw worden ingewerkt. U kunt zich voorstellen dat, bijvoorbeeld bij het vervangen van enkel glas naar isolatie glas een ideale kans is om een ventilatierooster in het kozijn te plaatsen in bijvoorbeeld de keuken of de badkamer.

Glasboer Ger levert zowel DUCO als Tunal ventilatieroosters.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor ventilatie roosters in Noord Nederland

nederlandHeeft u nog vragen en/of opmerkingen of bent u geïnteresseerd in het laten leveren, plaatsen of een goed advies in ventilatieroosters in de regio Groningen, Friesland of Drenthe? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte.